Alma Cubrae,
el cobrador de almas

I finalment, la foscor va cobrir el cel…

Els homes van arribar fa segles a Euraclea, van exterminar als nadius i des de llavors dominen la terra gràcies a un efectiu cos de defensa, la Guàrdia Blanca.
Després de dècades de pau, una gran expedició es perd en les llunyanes terres dels pantans. Bernat de Cors encapçala un experimentat cos d’elit per desvetllar el seu misteriós parador i restablir l’ordre.
Sembla que res pugui anar malament, però forces poderoses s’estan desvetllant als pantans, i una guerra més antiga que els homes s’està a punt de reprendre.

Una història basada en els personatges creats per Alma Cubrae.
Guió de Gonzalo Torné i color de Mado Peña.

Ja a la venda!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

Ademar, capità de la guardia

Alma Cubrae

L’any 2006 neix Alma Cubrae, companyia d’espectacles de fantasia-medieval i recreació històrica, de la mà dels germans Àngel i Jordi Rodríguez, escultors de professió, al costat d’un grup d’amics. Les capacitats artístiques del grup han portat a recuperar oficis oblidats com el d’armurer, fent possible la creació de les nostres pròpies armadures, vestuaris i exposicions medievals, obrint-nos les portes a museus, fent-nos així un referent en el nostre àmbit.

Des dels seus inicis la companyia no ha parat de treballar en fires medievals i esdeveniments de recreació històrica, d’entre elles podem destacar Terra de Trobadors a Castelló d’Empúries o Arde Lucus a Lugo.
Però la capacitat de creació de la companyia ens ha portat a participar en altres àmbits com documentals històrics per Tv, anuncis, i cinema. Arribant a treballar en sèries com en la sisena temporada de “Joc de Trons” d’HBO, anuncis de vídeo-jocs com “Game of War“, el canal “Yes, Tv” d’Israel, i en diferents pel·lícules.

Mado Peña

Mado Peña (Alacant, 1982) Dibuixant i il·lustradora, va donar el salt al còmic col·laborant en recopilatoris com “Elles són úniques”, “Outlaw Territory vol.3 (Image)” o “Womanthology (IDW)”, i properament a “The Shōnen West Project (Kickstarter) “. Més coneguda com a colorista, ha treballat internacionalment per editorials com Norma ED (“Sherlock Holmes i la conspiració de Barcelona“), Planeta DeAgostini (“El Guardian Invisible“), DC (“Arrow“, “Justice League-Lost on Mars” o Madefire (“The Heroes Club“, “The Planet of the Apes“), i com a assistent per Dargaud i Image costat dels autors Jordi Lafebre i Toni Infante respectivament. “Alma Cubrae: el cobrador de almas” és el seu més recent i ambiciós treball.

Gonzalo Torné

Gonzalo Torné (Barcelona, 1976) Comença a escriure sobre els 20 anys assajos i textos en català. El 2001 rep el Premi Ramon Llull d’Assaig Filosòfic reconeixent la tasca realitzada fins a aquest moment.
Des de l’any 2002, exerceix com a assessor literari per a algunes de les editorials més importants de país, com Anagrama, Salamandra i Paidós entre moltes altres. És autor de tres novel·les “Hilos de sangre” (2010), “Divorcio en el aire” (2013) i “Años felices” (2017) publicades a vuit idiomes. També ha escrit Les obres “Tanhauser” i “Ranko Kameran” al costat de Sergio Sandoval com a dibuixant.

keyboard_arrow_up