Espectacles

Alma Cubrae et convida a descobrir un ampli repertori d’espectacles, des dels històrics fins als de fantasia. Submergeix-te en l’encant del s.XIV i XV amb nosaltres i deixa’t portar per l’autenticitat i la màgia de cada actuació.

Pas d’armes

Descobreix l’autenticitat dels combats reals amb armadures del s.XIV i s.XV d’Alma Cubrae. Submergeix-te en una experiència única on la història pren vida a través d’enfrontaments emocionants entre cavallers.

Campaments

Descobreix la vida medieval en la recreació d’un campament del segle XIV. A través d’activitats i espais, transporta’t a l’època dels cavallers i les dames, homes d’armes i soldats.

Espectacle vestir un cavaller del s.XV

Vestir el cavaller

Experimenta l’època medieval amb l’espectacle vestir el cavaller. Amb anècdotes històriques, viatjaràs a través de l’evolució de les armes i armadures, mentre observes el procés de vestir un autèntic cavaller. 

Torneig d’herois

Espectacles on es realitzen lluites de fantasia medieval. On diversos guerrers i guerreres lluiten per ser el guanyador del torneig.

Estàs buscant entreteniment divertit i original per a la teva pròxima fira medieval o esdeveniment? Nosaltres ho fem realitat! Des de recreacions de batalles fins a campaments autèntics, tenim tot el que necessites per fer del teu esdeveniment una experiència inoblidable.
Contacta’ns aquí.

keyboard_arrow_up