Alma Cubrae

 

Alma Cubrae és una iniciativa privada que vol compartir la seva experiència en el camp de la divulgació històrica a la població en general, a través de la recreació i reconstrucció històrica.

L’empresa neix de l’associació entre els germans Jordi i Àngel Rodríguez el 2006, escultors de formació, es van encaminar en la producció i gestió d’esdeveniments en fires medievals, adonant-se de la falta de rigor històric que caracteritzava aquests events. Fruit d’aquesta necessitat, van replantejar l’empresa donant-li un nou enfocament: el rigor històric. És així que els germans Rodríguez van realitzar un profund treball de recerca, partint de la documentació escrita i arqueològica, sempre treballant amb l’assessorament d’especialistes com en Francesc-Xavier Hernández (Historiador de la Universitat de Barcelona), en Francesc Riart, com també l’equip tècnic de la recerca arqueològica del Castell de Montsoriu (Museu Etnològic del Montseny).

Des d’ençà, Alma Cubrae s’ha posicionat com l’empresa de recreació i reconstrucció històrica de referència a Catalunya, havent participat en nombrosos projectes de museïtzació, producció d’audiovisuals, com també realitzant diferents recreacions històriques, desenvolupant visites guiades, teatralitzades i demostracions en viu de la història medieval catalana.

 
keyboard_arrow_up